Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο Περιστέρι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Basketball Champions League και τον… υποβιβασμό του στο FIBA Europe Cup. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν το έκρυψε και τόνισε ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα…

«Είμαστε απογοητευμένοι, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ για να περάσουμε στους ομίλους του Basketball Champions League. Η ομάδα θέλει δουλειά, είναι καινούργια. Οι επιλογές των παικτών είναι σωστές, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Cluj για τη νίκη της, είναι μια ανερχόμενη ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια αρκετά χρόνια», τόνισε ο Μανωλόπουλος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε, από την άλλη, ο Mihai Silvasan… «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε πολύ. Νομίζω ότι ήμασταν οι μόνοι και στην Ελλάδα και στη Ρουμανία που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα, θέλουμε να ξεκουραστούμε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στον τελικό όπου μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι την Παρασκευή», δήλωσε από τη μεριά του ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας.