Την αισιοδοξία του για την αυριανή τρανή αναμέτρηση (15/9) του Περιστερίου κόντρα στην Cluj δεν έκρυψε ο προπονητής του συλλόγου, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που ανέφερε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τον κρίσιμο αυτό αγώνα στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε παράλληλα και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αρμάδα της Ρουμανίας, που πέτυχε χθες (14/9) 106 πόντους κόντρα στην Salon Vilpas.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως το εν λόγω παιχνίδι θα λάβει χώρα για τα ημιτελικά του ομίλου που φιλοξενεί το Περιστέρι στην Αθήνα, με το νικητή να έχει ακόμα ένα ματς μπροστά του (με Split ή Fribourg) για την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι μια νίκη που θα μας πάει στον τελικό για να καταφέρουμε να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα μας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι.

Η Κλουζ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με πολλούς ξένους. Έχει έρθει και αυτή για να διεκδικήσει την πρόκριση. Την είδαμε και στο παιχνίδι της με την Βίλπας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κλουζ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά, που είναι ένας τρόπος που μας διακρίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα».