Το Περιστέρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από αρκετά χρόνια και μεγάλη ταλαιπωρία στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, όμως η Τρίτη αναμένεται να είναι ιστορική ημέρα για τους “κυανοκίτρινους” που θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το BCL.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των “πριγκίπων της δυτικής όχθης” αμφίβολος για τον αγώνα με τους Τούρκους είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, με τον Αμερικανό να έχει υποστεί ένα διάστρεμμα, το οποίο τον ταλαιπωρεί ακόμα και η περίπτωση του θα επανεξεταστεί μέχρι και λίγη ώρα πριν τον αγώνα.

Το θέμα που έχει προκύψει βέβαια δεν έχει να κάνει με την περίπτωση του Αμερικανού και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ή όχι στην πρεμιέρα του Περιστερίου στο BCL, αλλά το γεγονός πως ένας άλλος παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για την Τουρκία. Ο λόγος για τον Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν ακολούθησε την αποστολή. Στην πραγματικότητα η απουσία του δεν συμπεριλήφθηκε καν στην ενημέρωση της “κυανοκίτρινης” ΚΑΕ, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά.

Εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει η απαραίτητη διαλεύκανση στην υπόθεση, με τα ερωτηματικά να γεννώνται με δεδομένο το ρόλο που έχει ο νεαρός φόργουορντ στο φετινό ρόστερ της ομάδας.