Είναι γνωστό και ενοχλεί πολλούς -αλλά ποσώς με ενδιαφέρει- ότι δεν πολυγουστάρω όσους από τον αθλητισμό,την σόου μπιζ και λοιπούς χώρους προβολής και εκατομμυρίων,δεν επιστρέφουν σοβαρά ποσά στην κοινωνία με φιλανθρωπιίες ή άλλες δράσεις.

Και μάλιστα όταν πολλές φορές με ….φραγκοδίφραγκα εμφανίζονται δίπλα στην κοινωνία.

Είναι επίσης γνωστό ότι όπως έλεγε και ο Άγιος Παίσιος ,κατ εμέ η προσφορά σου έχει να κάνει και με τα όσα έχεις. Δεν μπορεί κοινώς λέω εγώ να διαφημίζεις μια δράση 5-10χιλ όταν έχεις εκατομμύρια καθώς αυτός που ζει με 800 και δίνει 50 θα έπρεπε τότε να αγιοποιηθεί!

Συνεπώς χαιρετίζω με χαρά την τελευταία δράση του Γιάννη που όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά «Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα». Ναι,τώτρα βγάζω το καπέλο στον Γιάννη και τα αδέλφια του. Και στο τομέα αυτό.

Οι περασμένες του δράσεις δεν με ενθουσίασαν ειδικά αν σκεφτούμε πόσα έσοδα έχει.Ομως αυτή η κίνηση του Γιάννη μας γεμίζει χαρά και αποτελεί και παράδειγμα να ακολουθήσουν και άλλοι που έχουν βγάλει εκατομμύρια από το μπάσκετ ακόμα και αν σταμάτησαν να πάιζουν.

Μάλιστα η πρωτοβουλία του Γιάννη και η απόφαση αυτή έρχεται σε μια εποχή που και το ιντερνετικό σόπινγκ έχει εκτοξευθεί λόγω πανδημίας αλλά και τα προϊόντα της εταιρείας του είναι ανάρπαστα λόγω του τίτλου στο ΝΒΑ. Συνεπώς μιλάμε για πολύ μεγάλα νούμερα και το 50% για τους πυρόπληκτους είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Μακάρι τον Γιάννη να ακολουθήσουν και άλλοι Έλληνες αθλητές που έχουν αποκομίσει στο παρελθόν ή βγάζουν τώρα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και πλέον ο Γιάννης που είναι στην ελίτ του ΝΒΑ και οικονομικά ,μπορεί να φτάσει σε φιλανθρωπική δράση και τον Λεμπρόν,τον Κάρι και άλλους αστέρες που κάθε χρόνο δίνουν εκατομμύρια δολλάρια.

Συνέχισε Γιάννη,μπράβο!