Ο κανόνας γύρω από τον οποίο θα εξασφαλιστεί η δημόσια και ατομική υγεία αλλά και η βιωσιμότητα των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων, αναλύθηκε στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9) ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν της πρωτοβουλίας του κ.Λιόλιου προκειμένου να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις ακαδημίες. Άλλωστε τα αναπτυξιακά τμήματα δοκιμάστηκαν έντονα σε όλο το διάστημα της πανδημίας και θα πρέπει να εξασφαλιστεί το παρόν και το μέλλον τους.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρέδωσε αναλυτικό πλάνο προκειμένου αφενός με να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφετέρου δε να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στα σωματεία ή στις οικογένειες.

Όπως και πολλά άλλα που συζητήθηκαν και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις. Ο Γιώργος Μαυρωτάς, άνθρωπος του αθλητισμού άλλωστε, άκουσε με προσοχή τον κ.Λιόλιο και είναι πολύ σημαντικό ότι το κλίμα ήταν θετικό ενώ υπήρξε κατανόηση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν. Και τα οποία πρέπει να λυθούν.