Τη ευκαιρία να… κάνουν μαθήματα σε ένα σπουδαίο μπασκετικό σχολείο θα έχουν δυο τυχεροί (αγόρια ή κορίτσια) ηλικίας από 6-18 ετών. Το Basketblog.gr δίνει την ευκαιρία σε δυο άτομα να συμμετάσχουν δωρεάν (μέσω υποτροφίας) στο σπουδαίο camp «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»! Τι πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να κερδίσουν μια από τις 2 υποτροφίες για το camp του σπουδαίου Ελληνα τεχνικού Θανάση Παπαχατζή; Πολύ απλό. Στείλτε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησή σας, την διεύθυνση σας και ένα τηλέφωνο στο e-mail μας: info@basketblog.com.gr και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει δυο τυχερούς που θα… φοιτήσουν δωρεάν σε μια από τις δυο περιόδους του «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»!

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και πολλές εκπλήξεις στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»!

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους και πολλές εκπλήξεις ετοιμάζεται  το «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP» να υποδεχθεί Αγόρια και Κορίτσια από 6 έως 18 ετών, που θέλουν να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ και να βελτιώσουν την τεχνική κατάρτιση τους.

Το καμπ του κόουτς Θανάση Παπαχατζή και των συνεργατών του Γιάννη Παπαβασιλείου, Παναγιώτη Πασχάλη θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Κορωπίου «Γ. Παπασιδέρης» υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Κορωπίου σε δύο περιόδους, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου και από τις 9 έως τις 14 Ιουλίου με τις ώρες προπόνησης να είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 10:00 – 13:00.

Το καμπ προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά που θα πάρουν μέρος να γνωρίσουν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες από εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπως οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μπασκετμπολίστες της ομάδας της ΑΕΚ, που κατέκτησε την φετινή σεζόν τους τίτλους του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Και οΓιάννης Σφαιρόπουλος θα ‘ναι εκεί

Στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»  το παρών θα δώσει και ο τέως τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Το «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP» σας περιμένει για να απολαύσουμε μαζί το παιχνίδι του μπάσκετ!

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6936264660, 6944755900 και 6973336317, και να επικοινωνήσουν στο email papahatzis17@gmail.com.