Η κακοκαιρία που πλήττει εδώ και μερικές ημέρες την Ελλάδα φαίνεται πως δεν επαφίεται μονάχα με τη χώρα μας, αφού και η γειτονική Τουρκία ταλαιπωρείται αρκετά από δύσκολες καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ώρες -κάτι που στάθηκε ως εμπόδιο στη διεξαγωγή του παιχνιδιού για τον 2ο όμιλο του EuroCup μεταξύ των Bursaspor και Venezia.

Ουσιαστικά, η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να προσγειωθεί στη χώρα εξαιτίας του καιρού, κάτι που ματαιώνει άλλο ένα ματς στο γκρουπ του Προμηθέα Πατρών, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει σήμερα το βράδυ (26/1 – 22:00) το εμπόδιο της πρωτοπόρου Gran Canaria.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας για την 11η αγωνιστική του 7DAYS EuroCup μεταξύ των Frutti Extra Bursaspor και Umana Reyer Venice που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου έχει διακοπεί λόγω αδυναμίας της Umana Reyer Venice να φτάσει στην τουρκική πόλη λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Τουρκία από την περασμένη Δευτέρα.

Η Euroleague Basketball θα αξιολογήσει μαζί με τις ομάδες που επηρεάζονται τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα με βάση τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τη διαθεσιμότητα της παραγωγής των κατόχων τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύμφωνα με την εγγύηση τις επόμενες ημέρες».