Ο Μάκης Γιατράς έδωσε συγχαρητήρια στην Cedevita για τη νίκη επί του Προμηθέα και την πρόκριση στο Top 16 του EuroCup, εντούτοις άφησε και ασαφή υπονοούμενα στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Cedevita Olimpija για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Olimpija είναι πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε την Olimpija και τον οργανισμό της για τη φιλοξενία της. Θα κάνουμε το ίδιο, όπως κάνουμε και με όλες τις ομάδες, όταν επισκέπτονται την Πάτρα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Προμηθέα.

«Δυστυχώς για εμάς, αυτή η ήττα σημαίνει ότι δεν θα προκριθούμε στο Top 16. Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, αλλά το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να ευχηθώ υγεία σε όλους», συμπλήρωσε ο Γιατράς.

GOLEMAC: «ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»

Η Cedevita χρειάστηκε να ανατρέψει διαφορά 14 πόντων, προκειμένου να σημειώσει τη νίκη-πρόκριση επί του Προμηθέα. Πώς συνέβη αυτό; Με καρδιά και άμυνα, σύμφωνα με τον Jurica Golemac, τον Σλοβένο προπονητή που έχει περάσει για πολλά χρόνια ως παίκτης και από τη χώρα μας…

«Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και ήμασταν λίγο χωρίς αυτοπεποίθηση, επειδή ξέραμε τι σήμαινε για εμάς το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με καρδιά, με σπουδαία άμυνα και αυτό μας επέτρεψε να επιστρέψουμε το παιχνίδι», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Golemac.