Ο Dirk Nowitzki είναι ένας “θρύλος” του παγκοσμίου μπάσκετ, αλλά και του ΝΒΑ και θα είναι ο πρεσβευτής του Eurobasket 2022.

Ο Γερμανός “θρύλος” δέχτηκε με χαρά όπως φαίνεται την πρόταση αυτή και θα βρεθεί τον Σεπτέμβριο (01-18) στη διοργάνωση αυτή.

Ο ίδιος ο Dirk Nowitzki μίλησε για το γεγονός αυτό αναφέροντας τα εξής:

«Μόλις ρωτήθηκα αν θα ήθελα να είμαι πρεσβευτής του EuroBasket 2022, δέχτηκα αμέσως με μεγάλη χαρά. Όλος ο κόσμος του μπάσκετ θα βλέπει το EuroBasket. Πολλοί αστέρες του ΝΒΑ και της Ευρωπαϊκής ελίτ θα είναι εκεί και θα διαγωνίζονται με τις ομάδες τους. Αυτό, μας υπόσχεται μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το EuroBasket θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, των μίντια αλλά και των φανς. Δεκαοχτώ ημέρες τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι αφιερωμένες στο μπάσκετ».

Στη συνέχεια αναπόλησε στιγμές από το τουρνουά αυτό λέγοντας:

«Τα τουρνουά του EuroBasket είναι κάποια από τα highlights της καριέρας μου. Πολλές αξέχαστες εμπειρίες που μου έρχονται αμέσως στο νου. Στο EuroBasket 2022 η Γερμανία θα δείξει για άλλη μία φορά το χαρούμενο και φιλικό της πρόσωπο. Οι φανς του μπάσκετ από όλη την Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι στην Κολωνία και το Βερολίνο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες και να κάνουμε το EuroBasket 2022 μία γιορτή για όλους».

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: