Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, παρά την ήττα, έμεινε ο Ντιρκ Μπάουερμαν, τονίζοντας πως το Ιράν ήταν ανταγωνιστικό.
 
Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα, ο ομοσπονδιακός προπονητής του Ιράν στάθηκε στην άμυνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και στα λάθη της ομάδας του στο τέλος του πρώτου μέρους.
 
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Πιστεύω πως οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μας πλήγωσαν τα έξι λάθη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν πανικοβληθήκαμε λίγο. Η καλή άμυνα της Ελλάδας έπαιξε το ρόλο της, όπως και η κούρασή μας γιατί δεν έχουμε τόσο μεγάλο βάθος. Εχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, ο Χαντάντι και κάποια άλλα παιδιά βοηθούν τους νεότερους και είμαι υπερήφανος. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας, να έχουμε κοντή μνήμη και να ετοιμαστούμε για το Μεξικό», δήλωσε ο κόουτς του Ιράν.
 
Εκ μέρους των παικτών του Ιράν, μίλησε ο Οσίν Σαχακιάν, αναφέροντας ότι: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά μας έκαναν κακό τα πολλά λάθη μας. Η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες και καλές πιθανότητες να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες».