Απίστευτο σκηνικό στην Κύπρο, με 2 παίκτες της ΑΕΛ να έρχονται σε άγρια συμπλοκή με αγνώστους έξω από γνωστό κλαμπ της Λευκωσίας, με τον έναν μάλιστα να δίνει μάχη για τη ζωή του!

Ο καυγάς ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (21/11), με τους Corey Manigault και Brandon Averette να φέρουν σοβαρά τραύματα -με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας για τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι καλαθοσφαιριστές μας Corey Manigault , Brandon Averette και η νεαρή σύντροφος του πρώτου.

Δυστυχώς, ο καλαθοσφαιριστής μας Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας.

Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ανακοίνωση μόλις υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και την υπό έρευνα υπόθεση των χθεσινοβραδινών γεγονότων από τις αστυνομικές αρχές».

Tags:
Κύπρος