Ο άλλοτε παίκτης της Barcelona, Maciej Lampe, κατηγορείται απ’ τη πρώην γυναίκα του, για απαγωγή και μάλιστα του 5χρονου γιου τους!

Ο Maciej Lampe, κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, πως απήγαγε τον 5χρονο γιο τους, αφού έχει η ίδια όπως υποστηρίζει, να τον δει, δύο μήνες.

Συγκεκριμένα η πρώην γυναίκα του, Luana Sandien, αναφέρει πως, «Δύο μήνες χωρίς το μικρό μου, χωρίς να το φιλάω το πρωί, χωρίς να του τραγουδάω το αγαπημένο του τραγούδι και να μην του λέω ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν κοιμάμαι τα βράδια, έχω αγωνία, θλίψη. και όλα αυτά επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να μου δώσει πίσω τον γιο μου. Επειδή σύμφωνα με αυτόν πρέπει να υπογράψω μία συμφωνία που ο ίδιος θέλει και να δεχθώ τους όρους που θέτει για να δω τον γιο μου».

Η ίδια ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει τον Lampe με το γιο τους και το παιδί να λέει στη μητέρα του πως αν υπογράψει τα χαρτιά θα τον επιστρέψει την ίδια μέρα.

Παρά τα όσα γράφονται κι ακούγονται, ο πρώην παίκτης της Barcelona, απάντησε για όλα αυτά, υπογραμμίζοντας πως, «αυτοί που πιστεύουν σε αυτά τα ψέματα δεν έχουν σημασία. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για όλα αυτά που αναφέρει… Ο νόμος και η αλήθεια θα αποκαλυφθούν».

Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε η πρώην γυναίκα του:


 

 

 

 

Tags:
Maciej Lampe