Ο Πολ Ντέιβις σε ηλικία 32 ετών αποχαιρέτησε μέσα από μία δήλωση του το μπάσκετ, αφού αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Αμερικανός ψηλός τα τελευταία χρόνια είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών τα οποία τον έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ και τον έχουν αναγκάσει να αγωνίζεται πολύ λίγο χωρίς την απόδοση που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια δήλωση του:

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στην Χίμκι, δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Πάνω από όλα μου άρεσε η συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Ρώσοι παίκτες της ομάδας και οι φίλαθλοι της με υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και έκανα φίλους για μια ζωή στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Χίμκι. Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αυτό νομίζω πως φάνηκε.

Πάντα μου άρεσε να παίζω στην έδρα μας με τους φιλάθλους μας. Θα θυμάμαι την κατάκτηση του Eurocup με την Χίμκι, τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο της. Είμαι πλέον παλαίμαχος παίκτης.

Το σώμα μου δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στους τραυματισμούς, ακόμα και αν το μυαλό μου θέλει. Από δω και πέρα θα απολαύσω την ζωή μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, ενώ θα είμαι φίλαθλος του αθλητισμού και όχι επαγγελματίας αθλητής».

Δείτε τις αναρτήσεις της Χίμκι στο twitter για το αντίο του Ντέιβις: