Σε κυπριακά λημέρια επιστρέφει ο Μιχάλης Κακιούζης, για να αναλάβει από σήμερα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Κεραυνού Στροβόλου.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος το 2005, όταν η «επίσημη αγαπημένη» φόρεσε στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του Βελιγραδίου, γνωρίζει το κυπριακό πρωτάθλημα, αφού καθοδήγησε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου από το 2019 μέχρι το 2021 και τελευταίος προπονητικός σταθμός του ήταν η Ρουμανία και ο σύλλογος της Κραϊόβα.

Ωστόσο η διοίκηση του Κεραυνού δεν παρέχει χρόνο προσαρμογής στο νέο τεχνικό της, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, κάτι που ομολογουμένως το βλέπουμε σπάνια.

Βέβαια ο Κεραυνός έχει μάθει να έχει υψηλές βλέψεις, όντας δυνατό όνομα στο εγχώριο πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο αναφέρει ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά ο Κακιούζης είναι ιδανική λύση και δεδομένα θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Αρχίζει δουλειά άμεσα ο Μιχάλης Κακιούζης ο οποίος αναμένεται στο νησί μας αύριο, Κυριακή 27/03/2022. Ο Ελλαδίτης προπονητής μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο τιμόνι της ΕΝΠ θεωρείται γνώστης της κυπριακής καλαθοσφαιρικής πραγματικότητας και δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, άλλωστε δεν θα έχει καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας αρχίζουν την ερχόμενη Πέμπτη (31/03) απέναντι στον Απόλλωνα  για την προημιτελική φάση του ΟΠΑΠ Basket Cup League και μετά την ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου θα αρχίσουν τα Play-offs του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε στον Ελλαδίτη προπονητή καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».