Η Valencia είχε πολλές λύσεις στην επίθεση και από τη στιγμή που βρήκε έναν Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να παίξει άμυνα, του… έδωσε και κατάλαβε. Ο Derrick Williams δεν στάθηκε βέβαια στους “ερυθρόλευκους”, αλλά στο τι μπορεί να κάνει η δική του ομάδα. Και καταπώς φαίνεται, μπορεί να κάνει πολλά…

«Όταν επτά παίκτες βάζουν διψήφιο αριθμό πόντων, σημαίνει ότι έχουμε πραγματικά καλή ομάδα, από πάνω μέχρι κάτω. Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινά, έχουμε πολλά παιδιά σε αυτήν την ομάδα που μπορούν να παίξουν, όποιος και να καλείται, είναι έτοιμος να παίξει όπως μπορέσατε να δείτε απόψε», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ, που είπε για τη δική του απόδοση: «Προσπαθώ να βγαίνω μπροστά ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, διότι όταν κρίνονται οι αγώνες, το μόνο κίνητρο που χρειάζεσαι είναι να νικήσεις. Όταν πρόκειται για τη νίκη θέλεις να δώσεις ό,τι έχεις στην ομάδα».

DUBLJEVIC: «ΤΟ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Ο Bojan Dubljevic, δήλωσε από τη μεριά του: «Κάναμε καλό παιχνίδι και το ελέγχαμε από την αρχή. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας επειδή έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Το επόμενο είναι σε δύο μέρες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Mike Tobey είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει κάνει σπουδαία σεζόν και όταν δεν παίζω καλά με βοηθάει. Είμαστε και δύο καλοί ψηλοί».