Πολύ άσχημα εξελίχθηκε η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή της ομάδας να είναι απογοητευμένος από την εικόνα των Πειραιωτών και να τονίζει ότι οι παίκτες του δεν είχαν μαχητικό πνεύμα και περίμεναν να κερδίσουν με τις φανέλες. Τέλος επεσήμανε ότι στην Ευρωλίγκα ο καθένας μπορεί να κερδίσει παντού κι ότι πλέον οι Ερυθρόλευκοι θα ετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες. Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ.. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η 2η ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς. 

Ήταν κακό παιχνίδι κια είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».