Ο Αμερικανός γκάρντ παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην συμπαίκτη του και καλό του φίλο, Mindaugas Kuzminskas, ο οποίος συνεργάζεται με το «Delfi TV show» στην Λιθουανία. 

Για το μέλλον του ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού Ρόδου είπε: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleague ανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος».

Στην συνέχεια μίλησε για το… όνειρο του, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στην Monaco. Δεν παίζουν στην Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός».

Αναφορικά με το αν πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν στην Euroleague ο σκόρερ της CSKA  ήταν κατηγορηματικός: «Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίσω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».

Φαβορί παραμένει η “Ρωσική Αρκούδα” στην “μάχη” για τον James, καθώς οι συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου είχαν ξεκινήσει προτού έρθει ο Covid-19 και τα παγώσει όλα.