Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην τα πηγαίνει πρακτικά και πολύ καλά στη φετινή EuroLeague και να βρίσκεται στον απόλυτο πάτο του βαθμολογικού βαρελιού της διοργάνωσης μετρώντας 4 νίκες σε 18 ματς, αλλά το «τριφύλλι» ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι όσον αφορά τα ατομικά στατιστικά των παικτών του και δη τα double doubles, όπου φιγουράρει στην κορυφή του εν λόγω πίνακα!

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση -μαζί με τη Baskonia– με 6 double doubles, με τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον κορυφαίο ριμπάουντερ και έναν από τους κορυφαίους «ψηλούς» του θεσμού, να ευθύνεται για τα 5 εξ αυτών.
Ταυτόχρονα, ο Daryl Macon έχει προσθέσει ένα, όταν στην αναμέτρηση κόντρα στην ALBA Berlin είχε γράψει 20 πόντους και 11 τελικές πάσες.

Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακό αριθμεί 3 double doubles και βρίσκεται στην 10η θέση του εν λόγω στατιστικού, με τον Sasha Vezenkov να ευθύνεται για τα 2 εξ αυτών και με τον Moustapha Fall να μετράει ακόμα ένα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως κατά την τρέχουσα σεζόν έχουν λάβει χώρα 53 double doubles, με τις Zenit St. Petersburg και Efes Anadolu να είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς «διπλό» παίκτη.