Ο Darius Garuolis, ένας από τους ανθρώπους που ασχολούνται όσο λίγοι ακόμα με την εν γένει στατιστικολογία στα εδάφη της EuroLeague, δημιούργησε έναν άτυπο βαθμολογικό πίνακα στη διοργάνωση με βάση τα επίσημα κομμένα εισιτήρια στα παρκέ της -βγάζοντας από την εξίσωση ωστόσο, τις ρωσικές αρμάδες, δηλαδή τις CSKA Moscow, UNICS Kazan και Zenit St. Petersburg.

Σε αυτήν την κατάταξη λοιπόν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται σε υψηλές πτήσεις μετά την άνετη κυριαρχία του στην πρώτη τετράδα των αγωνιστικών δρωμένων, όντας 5ος σε μέσο όρο θεατών με περίπου 5.700 ανά βραδιά, ενώ από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός απέχει περίπου 1.500 εισιτήρια από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, όντας 12ος από τις 15 ομάδες -με τις δύο γερμανικές, τις ALBA Berlin και Bayern Munchen, λόγω υγειονομικών μέτρων, να είναι τελευταίες με σχεδόν 5.000 κοινούς θεατές!

Στα στοιχεία που αξίζουν ιδιαίτερη αναφορικά δεν ανήκουν άλλα φυσικά τόσο από την κυριαρχία της Maccabi Tel Aviv με 500+ εισιτήρια διαφορά από την δεύτερη Efes Anadolu όσο και τη σταθερή παρουσία κοντά στις 7.000 κοινού των τελευταίων τη τάξει Baskonia και Zalgiris Kaunas!