Όπως ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής (9/1) η γενική της Maccabi Tel Aviv, ο αγώνας της με την ALBA Berlin για την 20η αγωνιστική της EuroLeague αναβλήθηκε και επίσημα μετά τις αρχικές φήμες των περασμένων ημερών.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό είναι το 5ο ματς της εν λόγω στροφής που ματαιώνεται εξαιτίας κρουσμάτων σε μια από τις 2 αρμάδες ενός ζευγαριού -ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει με αγωνία όποια εξέλιξη προκειμένου να γνωρίζει τι θα γίνει με τη δική του αναμέτρηση με την ομάδα του Ισραήλ για την 21η αγωνιστική.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναβλήθηκε το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Άλμπα Βερολίνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Euroleague. Ο αγώνας θα διεξαχθεί άλλη στιγμή λόγω της πληθώρας επαληθευμένων κρουσμάτων στη γερμανική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να έχει τους απαιτούμενους ελάχιστους οκτώ παίκτες.

Αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας που μεταφέρεται από την 20ο αγωνιστική στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ευρώπη.
Κάθε συνάντηση μπορεί να επαναπρογραμματιστεί τρεις φορές, λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές ημερομηνίες για τις ομάδες, μέχρι την ημερομηνία κατωφλίου που έχει ορίσει η Euroleague.

Παράλληλα και άσχετα, το συμβόλαιο του Οντέντ Μπραντβάιν παρατάθηκε στη Μακάμπι Πλαύτικα Τελ Αβίβ μέχρι το τέλος της σεζόν».