Ο David Blatt αποθέωσε τον Nikola Milutinov. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής έσταξε μέλι για τον Σέρβο παίκτη που έγινε σήμερα πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ με αφορμή την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την CSKA.

Ο Blatt που τον ξέρει φυσικά απ’ έξω κι ανακατωτά από τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα R-Sportγια τον Σέρβο. Ο 61χρονος κόουτς που τον είχε παίκτη όταν ήταν στους «ερυθρόλευκους» έβγαλε τον καπέλο στον «σερβικό πύργο» και χαρακτήρισε τον Milutinov κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης.

Ο Blatt ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την CSKA. Μάλιστα έδωσε και μια άλλη διάσταση της αξίας του νέου παίκτης της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού υπενθύμισε ότι ο Nikola Milutinov είναι ακόμα νέος (στις 30/12 θα μπει στα 26) και δεν έχει πολλά χρόνια που έχει ξεκινήσει το ταξίδι του στο top επίπεδο. Επίσης ανέφερε ότι ο Σέρβος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος ως παίκτης, ενώ έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα και μπορεί να είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης.

Αναλυτικά ο David Blatt ανέφερε στο R-Sport για τον Nikola Milutinov:

«Είναι μια σπουδαία μεταγραφή για την CSKA. Κατά τη γνώμη μου, ο Nikola Milutinov είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης, καθώς ξέρει πολύ καλά τη θέση. Μάλιστα, είναι ακόμη νέος και μόλις έχει ξεκινήσει το ταξίδι του. Αυτή την στιγμή, ο Nikola είναι πολύ καλός, ενώ έχει την προοπτική να γίνει ακόμη καλύτερος. Από την άλλη, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός συμπαίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MILUTINOV