Με έντονη την ελληνική παρουσία, η Euroleague δημοσίευσε βίντεο με τα 20 καλύτερα καρφώματα της δεκαετίας στη διοργάνωση και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο παρουσιάζονται κάποιοι “μετρ” του είδους, όπως είναι οι Anthony Gill με τη φανέλα της Khimki (στο νούμερο 19), ο Darius Miller με τη φανέλα της Bamberg (στο νούμερο 12), ο Derrick Williams με την Fenerbahce (στο νούμερο 11), ο Jeffery Taylor της Real Madrid (στο νούμερο 7) και πολλοί ακόμα παίκτες που προσέφεραν με τα καρφώματά τους απίστευτο θέαμα.

Βέβαια, από ένα τέτοιο βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει και το ελληνικό στοιχείο. Με έντονη την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού προσφέροντας φοβερά καρφώματα, όπως αυτά του Κώστα Παπανικολάου εναντίον της Real Madrid (στο νούμερο 17), αλλά και πλούσιο ήταν το θέαμα που προσέφερε και ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” στο βίντεο αυτό έχουν 3 διαφορετικές παρουσίες. Ο James Gist βρίσκεται στην 20η θέση με το κάρφωμά του κόντρα στην Darussafaka, στην 16η θέση βρίσκεται το τρομερό κάρφωμα του Μάικ Μπράμος κόντρα στην CSKA Moscow, αλλά και φυσικά ο Kenny Gabriel που δεσπόζει στην κορυφή των 20 καλύτερων καρφωμάτων της δεκαετίας αυτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Euroleague:

 

Tags:
Euroleague