Όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα στα προσωπικά της προφίλ στα social media, η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ALBA Berlin, που σε μόλις μια ημέρα είδε τους 3 centers της να τραυματίζονται σοβαρά και να τίθενται εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες εβδομάδες!

Συγκεκριμένα, οι Christ Koumadje και Kresimir Nikic έπαθαν διάστρεμμα στον αστράγαλό τους, ενώ ο Bem Lammers υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, με τις απαραίτητες εξετάσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στην ημέρα να υποδεικνύουν το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς.

Πλέον, αυτή τη στιγμή ο μόνος center στο ρόστερ των Γερμανών είναι ο 19χρονος Marc Christoph Tilly, ενώ και ο PF Tim Schneider θα μπορούσε να ανέβει στο 5, διαθέτοντας το μέγεθος (2.08 μέτρα) και την απαραίτητη εμπειρία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ALBA έχει οριστεί σε έναν περίπου μήνα -στις 23 Σεπτεμβρίου- όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Βόννη στην πρωτεύουσα της Γερμανία.
Το season opening στην EuroLeague προγραμματίστηκε για την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, κόντρα στην Barcelona στην Ισπανία.

 


 

Tags:
Alba Berlin