Τελευταία πράξη αύριο για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, με τους “πρασίνους” να αντιμετωπίζουν στην Πόλη την Fener (8/4, 20:00).  Το σύνολο του Πρίφτη θέλει την νίκη τόσο για λόγους ψυχολογίας πριν το ντέρμπι όσο και για να αποφύγει την τελευταία θέση στην Ευρωλίγκα. Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του πριν το ματς έκανε ένα σχόλιο για την ήττα από την Alba, ενώ επεσήμανε πως η απουσία του Nedovic θα επηρεάσει την ομάδα του, η οποία πρέπει να παλέψει πάρα πολύ για να φανεί ανταγωνιστική και να φύγει με το “διπλό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίφτη:

«Είναι το τελευταίο ματς της φετινής Ευρωλίγκας για εμάς. Αναμφίβολα θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε και πάλι κάποια θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας στον υπέρτατο βαθμό ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Αναφορικά με τα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα του στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και τον τραυματισμό του Νεμανια Νέντοβιτς τόνισε: «Το κυριότερο κενό που είχαμε στο ματς με την Άλμπα ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια να ακολουθήσουμε στο σκορ, ήμασταν σε μια απόσταση αναπνοής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή ολιγωρήσαμε πάλι με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποιους πόντους στο τρανζίσιον, τους οποίους έπρεπε να αποφύγουμε. Προφανώς και ο τραυματισμός του Νέντοβιτς θα επηρεάσει την ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό του στο αυριανό παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».