Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Barcelona (21:00) για την 16η στροφή της Euroleague.

Ο προπονητής των «πράσινων», Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αποψινό ματς με τους «blaugrana», τόνισε ότι η συμμετοχή του Nedovic είναι πιθανή και γενικότερα για τον αντίπαλο, ανέφερε τα εξής:

Σχετικά με την δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Πρίφτης τόνισε:

«Είναι η καλύτερη ομάδα στο μισό γήπεδο, στο 5 εναντίον 5. Έχει την καλύτερη εκτέλεση. Είναι η καλύτερη και στην ταχύτητα και στην επιλογή που θα πάρει. Οδηγεί το ματς εκεί που θέλει. Είναι κατευθυνόμενη η επίθεση της. Έχει και πολύπλοκες αμυντικές τακτικές. Είναι καλά δομημένη ομάδα».

Για το ότι ακουμπά η Μπαρτσελόνα τη μπάλα στο «low post»: «Σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν πούμε ότι η επόμενη ομάδα που το κάνει είναι η ΤΣΣΚΑ, το κάνει τρεις φορές παραπάνω η Μπαρτσελόνα. Θα κάνουμε κάτι για αυτό, αν και σε μια μέρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια είπε: «Θα πρέπει να δουλεύουμε και να μην πτοούμαστε γιατί τα βήματα της βελτίωσης δεν είναι ορατά μέσα από τα αποτελέσματα. Να έχουμε αντοχή. Ποτέ δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί και το ρόστερ μας δεν είναι πολύ μεγάλο. Όταν και μερικοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω διάφορων λόγων, μας κλονίζει χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε ευέλικτοι σε αυτό που κάνουμε».

Για τον Νέντοβιτς: «Πιθανότερο να είναι ο Νέντοβιτς στην δωδεκάδα και θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει»