Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (31/10,21:00) την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης  μίλησε για την υψηλή ποιότητα και ομοιογένεια που διαθέτει η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του.

Για την ακρίβεια ο 55χρονος τεχνικός δήλωσε: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό της δίνει ομοιογένεια».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε, όσο είναι δυνατόν, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του σημαντικού αγώνα απέναντι στην Εφές. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η βοήθειά του είναι πάντοτε σημαντική για εμάς».