Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είμαστε στην καλύτερη φάση, προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στην έδρα μας με μεγάλη διαφορά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το ποιον έχουμε αντίπαλο. Είτε είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, είτε την χειρότερη. Στόχος είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ, με την περισσότερη θέληση κι ενέργεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Σχετικά με την κατάστασή του μετά το πρόβλημα στο γόνατο, απάντησε: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Πήρα αρκετά λεπτά συμμετοχής την Δευτέρα στο φιλικό (σ.σ. με τον Ιωνικό) και δεν αισθάνθηκα κάποια ενόχληση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευελπιστώ ότι θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Κλείνοντας, είπε: «Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πλέον απαιτείται κι η άμυνα και η επίθεση. Δεν μπορείς να βασίζεσαι αποκλειστικά στην άμυνα. Υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και στις δυο πλευρές του παρκέ. Η ομάδα μας θέλει να ξεκινά από την άμυνα, ώστε να βρίσκει έτσι εύκολα καλάθια και ρυθμό. Όταν δέχεσαι πολλά καλάθια, είναι πιο δύσκολο να βρεις ρυθμό κι αυτοματισμούς. Το βασικό μας μέλημα απέναντι σε μία ομάδα που γυρνά την μπάλα πολύ θα πρέπει να είναι η άμυνα».