Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τεχνικός:

«Το παιχνίδι ήταν σκληρό για 35 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Εκτός από 2 περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 τρίποντα. Μιλάω για περιπτώσεις που οι παίκτες έκαναν λάθη στις αλλαγές και δεχτήκαμε τρίποντα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Μπήκαμε αργά, δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Δεν παίξαμε καλά επιθετικά. 

Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Οι ασίστ που δώσαμε έδειξαν πως ξέρουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκαμε. Και για κάτι που είμαι ευχαριστημένος είναι πως οι παίκτες μου είναι μαχητές. Είναι σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια».

Εν συνεχεία, ο «Ζοτς» πρόσθεσε: «Αρκεί να δούμε τι στατιστική του Βέσελι. Είχε 7 ασίστ. Έχουμε παίκτες που κατανοούν το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύουμε πολύ. Οι παίκτες αν και κουρασμένοι ακολουθούν τα συστήματα. Είναι σημαντική η συγκέντρωσή μας. Το λέω συνέχεια και ελπίζω οι παίκτες μου να καταλάβουν πόση ποιότητα έχουν» 

Κάποια στιγμή θα έρθει και ένα παιχνίδι που θα χαθεί στο τελευταίο λεπτό και η ομάδα θα πρέπει να διδαχτεί από αυτό. Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού που όποτε έρχομαι εδώ με χειροκροτεί. Τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ ήταν πολύ σημαντικά και πάντα με χειροκροτούν

Για το πιο σημαντικό στοιχείο κατά την φετινή Euroleague: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στη διοργάνωση. Τα πράγματα είναι σκληρά. Έχει αλλάξει ο τρόπος προετοιμασίας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Οι παίκτες παίζουν πολλούς διαδοχικούς αγώνες. Εάν είχαμε περιθώριο 3 προπονήσεων θα ήταν καλύτερα τα πράγματα»». 

Για τον κορμό της Φενέρμπαχτσε και το πόσο τον βοηθάει αυτό: «Η συνέχεια είναι σημαντικό στοιχείο.Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει 5-6 χρόνια στην ομάδα. Με τους νέους παίκτες χρειάζεται έξτρα δουλειά και χρόνος. Οι αυτοματισμοί είναι κάτι σημαντικό και φαίνονται εύκολα στο παιχνίδι μας».