Παρά την έντονη επιθυμία των ανθρώπων της διοργάνωσης για την επανέναρξη της Euroleague, αυτή σύμφωνα με κάποια Λιθουανικά δημοσιεύματα είναι δύσκολο να ξεκινήσει πάλι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Jonas Miklovas στο Λιθουανικό “basketnews.lt” αναφέρεται πως εάν έστω και μια ομάδα από τις 18 συμμετέχουσες στη διοργάνωση της Euroleague ψηφίσει κατά την επανεκκίνησή της, τότε αυτή δεν θα έρθει.

Το γεγονός πως υπάρχουν 11 ομάδες, οι οποίες είναι και μέτοχοι στην Εuroleague, δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση, καθώς οι υπόλοιπες 7 της διοργάνωσης δεν διαθέτουν εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α, άρα είναι και αρκετά δύσκολο να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν σύντομα.

Παράλληλα, η διοργάνωση του Basketball Champions League προβάλλει και έντονο ανταγωνισμό, καθώς αρκετές ομάδες σκέφτονται να αφήσουν την διοργάνωση του EuroCup για τη διοργάνωση της FIBA. Υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα (25/05) υπάρχει έκτακτη γενική συνέλευση της Euroleague για την οριστική απόφαση της συνέχειας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Tags:
Euroleague