Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την CSKA (δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί λόγω της αποβολής του λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου), ωστόσο σχολίασε τη βαριά ήττα των “ερυθρόλευκων” στη Μόσχα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη ρωσική ομάδα.

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα ‘ξαναχτίζεται’ μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε», είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού, που πρόσθεσε:

«Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις. Αυτό μας επηρέασε».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να βρει πάλι το καλό του πρόσωπο… Ο Μπαρτζώκας τονίζει το εξής: «Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο».

ΠΑΠΠΑΣ: «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ»

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος παραδέχτηκε τη δίκαιη νίκη της ρωσικής ομάδας. «Συγχαρητήρια στην CSKA. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν τη νίκη 100%. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα. Τέσσερις παίκτες μόλις επέστρεψαν έχοντας αναρρώσει από Covid-19, ένας παίκτης παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, οπότε ουσιαστικά αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, τόσο φυσικής κατάστασης, όσο και σε θέματα τακτικής. Ένας άλλος παράγοντας είναι τα λίγα παιχνίδια που έχουμε δώσει το τελευταίο διάστημα. σε κάθε αγώνα που δίνουμε προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να ανακτήσουμε τον ρυθμό μας», πρόσθεσε ο Παππάς.