Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια στην Εφές. Δεν μας άφησαν να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, έπαιξαν ένα πολύ καλό ματς. Δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτό που είχαμε στο πλάνο μας, κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 11 λάθη και σκόραραν 20 πόντους από λέι-απ. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει. Το μοναδικό θετικό ήταν ότι στο δεύτερο μέρος πάλεψαμε, μπήκαμε για να παλέψουμε. Μειώσαμε στους έξι, αλλά μικρά λάθη στην άμυνα τους έδωσε το δικαίωμα να σκοράρουν με τρίποντο και να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Η Εφές είναι μία ομάδα με ταλέντο και δύο γκαρντ που σκοράρουν πολύ και οργανώνουν εξαιρετικά. Δεν βρήκαμε τρόπο να τους σταματήσουμε»

«Οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο, χρειάζεται υπομονή. Ο Ρότσεστι είναι καλός επιθετικά, αλλά δεν τον βόλευαν τα ματς-απ με τα αντίπαλα γκαρντ. Θα υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα. Η ίδια ομάδα και οι ίδιοι παίκτες έπαιξαν στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν, αλλά πώς παίζουμε. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Σήμερα μπορούμε να κρατήσουμε την μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε πιο συνεπείς, ενώ παράλληλα να μειώσουμε τα νεκρά μας διαστήματα».

Σχετικά με τον στόχο που έχει η ομάδα: «Θέλουμε να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό και κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο. Κάθε ήττα μας δυσκολεύει. Έχουμε τρεις σερί ήττες, αλλά έχουμε και το ματς της Μόσχας. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις»