Ο Λεωνίδας Κασελάκης έβαλε το δικό του πολύ σημαντικό λιθαράκι στην μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Alba με 92-69. Ο πράσινος φόργουορντ άλλαξε τις ισορροπίες στην άμυνα, βοήθησε στην επίθεση και είχε απολογισμό 7 πόντους (2/2βολ., 1/2διπ., 1/2τριπ., 3ριμπ., 1ασ., 3κλεψ.).

Μετά το ματς ο Κασελάκης μίλησε για το ματς με τους Γερμανούς, την ήττα από την Real, την επόμενη μέρα. Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Αποκάλυψε και μια από τις «ντόπες» που έκανε ο Γιώργος Βόβορας στους παίκτες του πριν το ματς με την Alba.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε:

Για τη νίκη, την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα, την επόμενη μέρα, αλά και την «ντόπα» του Βόβιρα: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με τρία εντός έδρας παιχνίδια. Είχαμε δύο ήττες και το σημερινό παιχνίδι ήταν must win. Ο προπονητής μας έδειξε την βαθμολογία. Από δω και πέρα πρέπει να είμαστε σε κατάσταση alert για να διορθώσουμε την βαθμολογική μας θέση.

Είμαστε σε μία ομάδα, η οποία έχει μάθει πρωταγωνιστεί. Η διάθεση πρέπει να είναι στο max, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η καλή άμυνα μας έφερνε ψυχολογία για την επίθεση και η καλή επίθεση μας έδινε την αμυντική ισορροπία. Η Alba είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, οπότε έπρεπε να έχουμε υπομονή στην επίθεση».

Για τον ρόλο του:  «Ο ρόλος μου, από μένα, δεν καθορίζεται στο πόσο αλλά στο πώς. Πρέπει όταν θα παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από κει και πέρα, εφόσον ο προπονητής πιστεύει ότι πρέπει να μείνω στο παρκέ, να μου δίνει τον χρόνο συμμετοχή».

Για το ματς με την Real: «Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη με την Ρεάλ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι το ξεχάσαμε την επόμενη μέρα και επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με την Alba».