Με όπλο την άμυνα και τον πλουραλισμό στην επίθεση, η Φενέρ απέδρασε από την έδρα της Βιλερμπάν αφήνοντας πίσω τις κακές τελευταίες εμφανίσεις της. Κορυφαίοι για την Φενέρμπαχτσε οι Στίματς με 21 και Γουίλιαμς με 17 πόντους. Από την Βιλερμπάν διασώθηκε ο Λάιτι με 18 πόντους. 

 Ο αγώνας 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ομάδες ξεκίνησαν νευρικά με αποτέλεσμα μετά από δύο λεπτά να υπάρξει σκορ στην αναμέτρηση.Στην συνέχεια η Φενέρ πάτησε γκάζι και με πρωταγωνιστή τον τον Γουίλιαμς έφτασε να προηγείται με 8-3 στο(5′).Προς το τέλος του δεκαλέπτου η γαλλική ομάδα βρήκε λύσεις στην επίθεση και μείωσε την διαφορά στους τρεις (19-16) που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου. 

Στην δεύτερη περίοδο η Φενέρ βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων της τα τρίποντα του Μαχμούτογλου, ανέβασε την διαφορά στο +9(18-27)στο 13′.Παράλληλα η Φενέρ ανάγκασε την Βιλερμπάν να έχει σημειώσει πέντε πόντους σε έξι λεπτά. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περισσότερο γκάζι στην επίθεση φτάνοντας την διαφορά και μέχρι τους 17 (44-27).Προς το τέλος του ημιχρόνου η Βιλερμπάν κατάφερε να μειώσει στους δώδεκα, 48-36 που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας. 

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ξεκίνησαν όπως το πρώτο δεκάλεπτο νευρικά καθώς πέρασαν τρία λεπτά για να σκοράρει μια ομάδα. Μετά το διάστημα αυτό η Φενέρ συνέχισε να έχει τον έλεγχο με την διαφορά να παραμένει σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους (58-44)στο 27′.

 Στο τελευταίο δεκάλεπτο oi φιλοξενούμενοι μπήκαν με στόχο να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη. Στο 31′ έστειλαν την διαφορά στους 18(70-52) δείχνοντας να  ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Η Βιλερμπάν δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μειώσει την διαφορά με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 88-72.

 Δεκάλεπτα:16-19,36-48,52-67,72-88

 Τα στατιστικά του αγώνα εδώ