Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν διαφορά μεγάλη στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο την οποία διατήρησαν και στο τέταρτο παίρνοντας έτσι μια μεγάλη νίκη. Κορυφαίοι για την Άλμπα οι Γκιεντράϊτις με 22 και Χέρμανσον με 16 πόντους. Από τον Ερυθρό διασώθηκε ο Ότζο με 12 πόντους. 

Ο Αγώνας

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Άλμπα μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ καθώς έκανε ένας γρήγορο 6-0. Στην συνέχεια ο Ερυθρός αντέδρασε και με πρωταγωνιστή τον Λάζιτς μείωσε στον πόντο (10-9). Προς το τέλος του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να αυξήσουν την διαφορά στους δέκα(21-11). 

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Σίκμα έφτασαν την διαφορά στο +14(35-21).Παράλληλα ανάγκασαν τον Ερυθρό να σημειώσει τέσσερις πόντους σε πέντε λεπτά. Με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με την Άλμπα μπροστά για δώδεκα(46-34).

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Άλμπα Βερολίνου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μην αφήνοντας τον Ερυθρό να ρίξει την διαφορά κάτω από τους δέκα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν την διαφορά μέχρι και τους 17(62-45) στο 28′.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Άλμπα διαχειρίστηκε άψογα την διαφορά που είχε χτίσει με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει σε κανένα σημείο του δεκαλέπτου. Το τελικό 92-80 απεικονίζει όλη την εικόνα της αναμέτρησης. 

Τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δεκάλεπτα: 21-15, 46-34, 67-54, 92-80