Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για την  Αναντολού Εφές: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αρκετά ταλαντούχα. Πρέπει να ελέγξουμε τα γκαρντ τους, τον Λάρκιν, τον Μίτσιτς, τον Σιμόν. Αυτοί δημιουργούν για όλη την ομάδα και πρέπει να τους περιορίσουμε όσο γίνεται. Φυσικά θα σκοράρουν αλλά πρέπει να τους δυσκολέψουμε την δουλειά.   Πρέπει και στην επίθεση να είμαστε σταθεροί, όχι όπως το προηγούμενο παιχνίδι μας. Να είμαστε στιβαροί στην επίθεση και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Για Ριντ και Ρότσεστι: «Βελτιώνονται και ενσωματώνονται στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε, αλλά πάντα αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο, όμως πιστεύω πως θα βοηθήσουν περισσότερο από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι»

Για το αν ο εγωισμός της ομάδας θίχθηκε από την ήττα με την Μακάμπι:  «Πιστεύω πως ο εγωισμός των παικτών μας θίχθηκε.   Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα. Δεν γίνεται αλλιώς μετά την… αποτυχία στο προηγούμενο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Μιλήσαμε αρκετά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε πρέπει να γίνει στο παρκέ».

Για τον δανεισμό του Χαπ στην Κρεμόνα: «Ο Χαπ είναι ένας νεαρός και ξεχωριστός παίκτης. Δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής λόγω της κατάστασης αλλά και των αρνητικών αποτελεσμάτων. Δουλεύει σκληρά και αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο για όλους αν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην Κρεμόνα. Η προπόνηση δεν ήταν αρκετή, έπρεπε να παίξει, καθώς δεν έχουμε παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Θα τον παρακολουθούμε στενά.

Για Παπανικολάου και Κόνιαρη:  «Ο Παπανικολάου βελτιώνεται καθημερινά αν και δεν νομίζω να είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, δεν μπορούμε να τον πιέσουμε. Ο Κόνιαρης προπονήθηκε την Τρίτη, θα είναι στην αποστολή, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής».