Στο μεγάλο ντέρμπι της Νότιας πλευράς της Dakota, o Τάσος Καματερός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του αφού ταλαιπωρήθηκε αισθητά με φάουλ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας «ψηλός» του South Dakota δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω στην πρώτη του συμμετοχή από τις 23 Δεκεμβρίου, αφού φορτώθηκε με πολλά φάουλ από νωρίς (τελείωσε με 5) και πρόλαβε να συμμετάσχει στα δρώμενα για 28 λεπτά.
Σε αυτό το διάστημα, μέτρησε μεν 6 πόντους με 2-7 σουτ εντός πεδιάς και 2-5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα, αλλά δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει την τρομερή κυριαρχία των Jackrabbits του South Dakota State -το οποίο και επικράτησε εν τέλει πολύ εύκολα με 84-65 ξεφεύγοντας ήδη από το πρώτο ημίχρονο (49-30).

Από μεριάς του, το κολέγιο του τριτοετή «ψηλού» γνώρισε την 3η διαδοχική του ήττα και πλέον έπεσε στο 7-7 στο πρωτάθλημα αλλά και το 0-3 κόντρα σε ομάδες της περιφέρειάς του.
Ωστόσο, ο Καματερός είναι αρκετά θετικός σε αυτό το σερί αποτυχιών, αριθμώντας συνολικά 35 πόντους (12 κατά μέσο όρο), 22 ριμπάουντ (7 κατά μέσο όρο) και 9 ασίστ (3 κατά μέσο όρο).

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Tags:
NCAA