Το ΝΒΑ αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα στις 15 Ιουλίου και φημολογείται παράλληλα πως η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί κανονικά με όλα τα παιχνίδια και τα 82 στη regular season.

Τον Μάρτιο το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όπως και τα περισσότερα στον πλανήτη διεκόπη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Ωστόσο, η επανέναρξη βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίησή της. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή, ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αυτή βρίσκεται πολύ κοντά.

Όπως ανέφερε τόσο ο δημοσιογράφος Marc Stein, όσο και ο άσσος των Brooklyn Nets Spencer Dinwiddie, το πρωτάθλημα θα επανέλθει στις 15 Ιουλίου, ενώ σε ένα μήνα οι ομάδες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας και παράλληλα οι αθλητές δουλεύουν ατομικά.

Mάλιστα, ο Keith Smith του Yahoo τόνισε πως η επόμενη αγωνιστική χρονιά αυτή του 2020/21 δεν θα επηρεαστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά η regular season της με 82 παιχνίδια στο πρόγραμμά της. Μεγάλες πιθανότητες για τη φετινή χρονιά ως έδρα για τη Δύση έχει το Las Vegas, ενώ για την Ανατολή, το Orlando

Οι νέες πληροφορίες μάλιστα έχουν αναδείξει ήδη ένα πλάνο για την επανεκκίνηση του ΝΒΑ

Δείτε το πιθανό πλάνο:

1. Αρχικά αρχές Ιουνίου, κάθε ομάδα, θα επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της.
2. Μέσα με τέλη Ιούνη θα ξεκινήσουν τα training camp.
3. Αρχές Ιουλίου οι ομάδες θα ταξιδέψουν στην πόλη που θα γίνει η συνέχεια, που αυτή την στιγμή είναι η Disney και το Βέγκας.
4. Μέσα Ιούλη, θα αρχίσει η συνέχεια της σεζόν.
5. Αρχές Σεπτέμβρη η σεζόν θα ολοκληρωθεί.
6. Στα μέσα του ίδιου μήνα θα γίνει το ντραφτ του ΝΒΑ.
7. Τέλος του Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η free agency, ενώ τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν του ΝΒΑ.

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

Tags:
ΝΒΑ