Ο Shaquille O’ Neal δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Draymond Green και πέρασε στην αντεπίθεση.

 Ο  Shaquille  απάντησε με έντονο τρόπο για τα όσα είπε ο Green και τόνισε πως είναι πολύ μικρός ο σέντερ των ”πολεμιστών” και ότι την εποχή του οι Warriors θα ήταν στην 6η ή στη 7η θέση.

«Οκ, στη σύγχρονη εποχή ο Draymond θα ήταν στο παιχνίδι για αυτούς επειδή δεν θα φορτωνόταν με τρία γρήγορα φάουλ. Πάμε τώρα στη δική μας γενιά. Δεν θα παίζαμε καν με τους Warriors επειδή θα ήταν στην έκτη, έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας”, είπε αρχικά ο Shaquille και συνέχισε:

«Υπήρχαν οι Lakers, το San Antonio, το Sacramento, έπαιζε ο Garnet, είχαμε τους Jazz, τους Blazers. Δεν θα ήταν οι Warriors παράγοντας. Θα παγιδεύαμε το Steph, θα τον υποχρεώναμε να σουτάρει κι αν κατάφερνε να ξεφύγει, θα έλεγα στον συμπαίκτη μου Derreck Fisher: ξέρεις κάτι; Ο Steph έχει αρχίσει να γίνεται “καυτός”. Άστον να έρθει προς εμένα στη ρακέτα. Εκεί θα του ακουμπούσα τον… πωπό δύο-τρεις φορές και δεν θα ξαναπλησίαζε. Άκου Draymond. Έχεις υψηλή αξιολόγηση αλλά σταμάτησε το κύριε Draymond. Είσαι μικρός, πολύ μικρός. Κόψε το λοιπόν».