Το ΝΒΑ αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πύλες του στο φίλαθλο κοινό μέσα στον επόμενο μήνα, αρχής γενομένης από την ετήσια pre-season, μιας σειράς φιλικών παιχνιδιών δηλαδή, προκειμένου να βρουν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό οι ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Το NBA κυκλοφόρησε σήμερα το πρόγραμμα παιχνιδιών του για την pre-season του 2020, η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Κάθε ομάδα του NBA θα παίξει τουλάχιστον δύο και το πολύ τέσσερα παιχνίδια ως μέρος του προγράμματος της pre-season. Κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι και ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Το εθνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για αγώνες pre-season θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η κανονική σεζόν 2020-21 θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει 72 παιχνίδια για κάθε ομάδα. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το πρόγραμμα κανονικής σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο τμήματα. Το πρόγραμμα για το πρώτο μισό της σεζόν (22 Δεκεμβρίου 2020 – 4 Μαρτίου 2021) θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα για το δεύτερο ημίχρονο της σεζόν (11 Μαρτίου – 16 Μαΐου 2021) θα κυκλοφορήσει αργότερα. Το πρόγραμμα του δεύτερου μέρους θα περιλαμβάνει το υπόλοιπο των 72 αγώνων κάθε ομάδας που δεν έχουν προγραμματιστεί στο πρώτο μέρος, καθώς και τυχόν παιχνίδια που έχουν αναβληθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους που μπορούν λογικά να προστεθούν στο πρόγραμμα του δεύτερου».

 

Tags:
NBA pre season