Είναι πάσης φύσεως γνωστό ότι οι Lakers απέτυχαν τη φετινή σεζόν, καθώς ξεκίνησαν με όλες τις προδιαγραφές για να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά δε μπήκαν ούτε καν στο Play-In τουρνουά.

 

Η φετινή σεζόν «οδήγησε» τους «Λιμνανθρώπους» στην αποδέσμευση του Frank Vogel έπειτα από 3 χρόνια στην ομάδα και έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες ήδη να… προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, όσον αφορά το νέο προπονητή τους.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, ο Shams Charania, η ομάδα του Lebron James ζήτησε την άδεια των Bucks ώστε να πάρουν συνέντευξη στον βοηθό προπονητή του Budenholzer, Darvin Ham, αφού τους αρέσει αρκετά η περίπτωσή του. Ο 48χρονος τεχνικός βρισκόταν στους Lakers στο διάστημα 2011-2013, τότε που καθόταν στον πάγκο έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή του Mike Brown (2011-12), αλλά και των Bernie Bickerstaff και Mike D’Antoni (2012-13).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Los Angeles είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα κοιτάξει προπονητές που έχουν καθίσει στο παρελθόν ξανά στον πάγκο της ομάδας για τουλάχιστον 1 χρονιά.