Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι Los Angeles Lakers δεν τα πηγαίνουν καλά τη φετινή σεζόν. Αυτό στηρίζεται εν πολλοίς στο ότι ο Davis έχει χάσει αρκετά παιχνίδια μέσα στο 2022, με αποτέλεσμα ο Lebron James να αναγκάζεται να… «σέρνει το κάρο», μιας και τόσο ο Westbrook -που στηρίζονταν αρκετά πάνω του- όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα δεν κάνουν και πολύ καλή δουλειά και κατά κύριο λόγο δε… «στηρίζουν» τον Lebron που «παλεύει» με θεούς και δαίμονες ολομόναχος. Χωρίς τον «AD» η ομάδα του Los Angeles αριθμεί 14 νίκες και 21 ήττες (17-20 με αυτόν)!

 

Ωστόσο, σιγά σιγά αρχίζει και φαίνεται μια ηλιαχτίδα φωτός στον ορίζοντα για τους «Λιμνανθρώπους». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Dave McMenamin, ο 29χρονος ψηλός τα πηγαίνει εξαιρετικά όσον αφορά στην αποθεραπεία του και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό (ή και καλύτερο) αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση (ή τουλάχιστον να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί) την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη (10 Απριλίου τελειώνει η Regular Season).

 

Ο επί 8 φορές All-Star των Lakers έχει αγωνιστεί στα 37 από τα 72 παιχνίδια, μετρώντας 23.1 πόντους, 9.7 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ, 2.3 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα σε 35′ συμμετοχής κατά μέσο όρο.