Ο Kyrie Irving τοποθετήθηκε εκ νέου για την άποψη του περί εμβολιασμού και δείχνει σταθερός στο να βρίσκεται κατά της διαδικασίας.

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται να αλλάξει απόφαση, ελέω και της απουσίας του Kevin Durant, που θα μείνει εκτός για περίπου 6 εβδομάδες, ο άσσος των Brooklyn Nets ήταν κατηγορηματικός και μάλιστα ενοχλήθηκε από την ερώτηση που του υποβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι αγωνίζεται μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Τα όσα ανέφερε:

«Ο Κέβιν θα γίνει καλά και εμείς ως ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απουσία του. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με τη ζωή μου εκτός του ΝΒΑ. Μένω ριζωμένος στην απόφασή μου. Αυτή είναι! Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή έγινε κάτι στη ζωή μου στο ΝΒΑ. Κάποιοι θεωρούν πως αυτή είναι πιο σημαντική από ό,τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Ο περισσότερος χρόνος της ζωής μου είναι μακριά από το ΝΒΑ. Έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου. Ζούμε σε έναν πραγματικό κόσμο, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίζω μπάσκετ, αλλά είμαι σταθερός στις απόψεις μου και ξέρω πως κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν.

«Σέβομαι τις αποφάσεις των άλλων και δεν πρόκειται ποτέ να προσπαθήσω να πείσω κάποιον για τη δική μου θέση, αλλά εμμένω σε αυτό που πιστεύω. Και ξέρω πως είναι στο πλευρό μου ο Κέβιν, οι συμπαίκτες μου και οι γιατροί.

Οι συνθήκες είναι αυτές τώρα, προσεύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα, όχι μόνο για μένα, αλλά για ανθρώπους που απολύονται επειδή είναι ανεμβολίαστοι. Είναι λίγο ασέβεια να με ρωτάτε αν θα αλλάξω στάση τώρα, δεν είναι όλα μπάσκετ.»