Ο Michael Jordan κατηγόρησε στο «The Last Dance» ότι ο Horace Grant διέρρεε πληροφορίες από τα αποδυτήρια και ο Grant ξέσπασε σε συνέντευξη του.

 O Jordan υποστήριξε πως ο Grant ήταν αυτός που διέρρευσε πληροφορίες από τα αποδυτήρια των Bulls και ήταν η βασική πηγή του βιβλίου “The Jordan Rules”. Ο παλιός συμπαίκτης του όμως απάντησε στο Jordan και ξέσπασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ESPN.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό είναι ψέμα, ψέμα, ψέμα. Όπως έχω ξαναπεί, ο M.J μου κρατάει κακία, οπότε ας τα βρούμε σαν άνδρες. Ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα, αλλιώς να τα βρούμε με άλλο τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Grant.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είπε αυτό το ψέμα ότι ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Ο Sam (σ.σ Smith, ο συγγραφέας του βιβλίου) και εγώ ήμασταν πάντα φίλοι και ακόμα είμαστε. Τα αποδυτήρια όμως είναι ιερά και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι που συνέβαινε εκεί. Ο Sam Smith είναι ρεπόρτερ οπότε είχε τουλάχιστον δύο πηγές, γιατί ο Jordan έδειξε εμένα;».

«Απλώς κρατάει κακία φίλε και νομίζω ότι φάνηκε αυτό στο υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, τότε σε κόβει, θα προσπαθήσει να σου διαλύσει τον χαρακτήρα. Κοιτάξτε τι έγινε με τον Charles Brakley. Είναι φίλοι για 20-30 χρόνια και επειδή είπε κάτι για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Jordan την κατάσταση στην Σάρλοτ δεν του έχει ξαναμιλήσει από τότε», συμπλήρωσε ο Horace Grant.

Στο τέλος o Grant εξήγησε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέει ότι είμαι καρφί, αλλά μετά από 35 χρόνια και την ρούκι σεζόν ανέφερε ότι μπήκε στο δωμάτιο ενός συμπαίκτη του και είδε κοκαΐνη, χόρτο και γυναίκες. Γιατί το ανέφερε; Τι σημασία είχε; Αν θες να χαρακτηρίσεις κάποιον καρφί, τότε αυτός είναι το καρφί σου».