Ο Steph Curry έχει πολλές πρωτιές στο ΝΒΑ. Αυτή, βέβαια, την πρωτιά την οποία ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε πως… κατέκτησε, δεν την λες και καλή… Όπως και να ‘ναι όμως, είναι μια πρωτιά.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Warriors αποκάλυψε ότι ήταν ο πρώτος παίκτης στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη που έκανε το τεστ για φανεί αν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο «μπόμπερ» του Golden State είπεότι όλα είχαν ξεκινήσει μετά τη επιστροφή του στα παρκέ, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο γκαρντ των «πολεμιστών» επέστρεψε στα παρκέ στις 5 Μαρτίου στο ματς του Golden State με τους Raptors και μάλιστα είχε βάλει και 23 πόντους.

Τη νύχτα μετά το ματς, όμως, τον… έζωσαν φίδια, καθώς άρχισε να νιώθει άρρωστος, ενώ ανέβασε και πυρετό. Η επέλαση του Covid-19 στον πλανήτη είχε ξεκινήσει φυσικά για τα καλά τότε. Οι άνθρωποι των Warriors ήταν… υποψιασμένοι και έτσι αποφασίστηκε να κάνει ο Curry εξετάσεις για να φανεί αν έχει προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Ο σταρ του ΝΒΑ έκανε το τεστ, το οποίο ήταν «αρνητικό» στον Covid-19. Ήταν βέβαια, «θετικό» στην κλασική εποχική γρίπη, αλλά αυτό φυσικά δεν του είπε τίποτα…

Ο Steph Curry περιέγραψε εκείνες τις στιγμές και ανέφερε: «Έπαιξα το πρώτο ματς μετά από καιρό και υπήρχαν συζητήσεις για τον κορονοϊό και τι μπορεί να σημαίνει για τη λίγκα. Εκείνη τη νύχτα άρχισα να νιώθω άρρωστος. Είχα πυρετό και ανέβαινε. Σκέφτηκα αν μπορεί να συμβαίνει όντως αυτό το πράγμα. Ποιες ήταν οι πιθανότητες. Ευτυχώς βρέθηκα αρνητικός στον ιό, αλλά η εμπειρία αυτή με ταρακούνησε».