Η θυγατρική ομάδα των Milwaukee Bucks, Wisconsin Herd, θα αντιμετωπίσει στις 26/03 (02:00) τους Raptors 905 (θυγατρική των Toronto Raptors), σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία και άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.

 

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Wisconsin θα τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, αφού θα αγωνιστεί με φανέλες στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας, οι οποίες μάλιστα δεν έχουν ξαναφορεθεί πότε ξανά στο παρελθόν και δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για την επέτειο των 201 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν βγει στην αγορά αντίγραφα των επίσημων εμφανίσεων που θα φορέσει η θυγατρική ομάδα του Milwaukee σε αυτό το παιχνίδι και τα έσοδα από την πώληση αυτών θα διατεθούν στο MACC Fund, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα κατά του παιδικού καρκίνου

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κύριο λόγο που «διαφημίζεται» η χώρα μας σε κάθε μεριά του πλανήτη μέσα από τις προσωπικές του επιδόσεις, επιτυχίες και γενικά τις ενέργειές του εντός και εκτός παρκέ. Φυσικά και η αγάπη των Bucks και των Herd για την Ελλάδα προήλθε από τον «Greek Freak» και όσο ο ίδιος συνεχίζει να ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά το Milwaukee, τόσο οι Bucks θα αγαπάνε ακόμα περισσότερο τον ίδιο αλλά και τη χώρα του. Τη χώρα μας. Αν και για να πούμε την αλήθεια, η λατρεία των «Ελαφιών» για τον Ελληνικό πολιτισμό πιθανότατα δε θα φύγει, ακόμα κι αν ο Γιάννης δεν καταφέρει να τους οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά.