Η Οκλαχόμα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με το θέμα που… έκαιγε άπαντες στο σύλλογο να μην είναι άλλο από την παραμονή του Πολ Τζορτζ στην ομάδα, κάτι το οποίο και συνέβη. Ο ίδιος μιλώντας στο USA Today τόνισε πως ήταν ηθικά σωστό για τον ίδιο να παραμείνει στην ομάδα, την ώρα που έκανε λόγο για το στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είναι μόνο θέμα αφοσίωσης, έχει να κάνει και με το τι θεωρώ σωστό. Νιώθω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή και μία τέλεια ευκαιρία για να φέρω ένα πρωτάθλημα σε μία ομάδα που δεν τα έχει καταφέρει στο παρελθόν. Όλοι με υποδέχθηκαν εδώ με ανοικτές αγκάλες και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Θέλω να είμαι μέρος σε κάτι ιδιαίτερο και σε κάτι που εγώ δημιούργησα.

Για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ: «Πέρα από το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους με τους οποίους έχω συναναστραφεί, η προσέγγισή του για το άθλημα είναι αυτή που χρειάζεται για να χτίσουμε κάτι μαζί. Μπορώ να νικήσω με τον Ρας. Νομίζω ότι με αυτή την επιλογή μπορούμε να κερδίσουμε κάτι».