Όπως πρώτο σε παγκόσμια κλίμακα σας έχει ενημερώσει το basketblog.gr, δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει η ταινία που θα φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σε αυτό το πλαίσιο, ο σκηνοθέτης της, Akin Omotoso, ανέφερε πως έκλαψε γοερά διαβάζοντας για τη ζωή του του αστέρα των Milwaukee Bucks στο σενάριο που του δόθηκε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο HoopsHype:

«Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πολύ εμπνευσμένη ιστορία. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παρασκήνια. Είναι μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα. Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι προτεραιότητα η αφήγηση της ιστορίας, αλλά είναι επίσης προτεραιότητα για όλους μας να είναι επιτυχημένος και στο γήπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Bucks και το υποστηρίζουμε απόλυτα. Νομίζω, ότι όπως όλα, κι αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαθέσιμοι, όσο μπορούμε, όταν μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Είναι συναρπαστικό!».