Και πως να μην είναι νευριασμένος ο Ντουέιν Ουέντ με τους Μαϊάμι Χιτ, όταν εκείνοι του έκαναν πρόταση για ανανέωση συμβολαίου ενός χρόνου, με 10 εκατομμύρια δολλάρια ως απολαβές;

Ο 34χρονος Αμερικανός θεώρησε χαμηλό το ποσό, τη στιγμή που γύρω του ακούγονται και προσφέρονται πολλά περισσότερα, κι όντας δυσαρεστημένος από αυτή την κίνηση, φαίνεται πως θα “χωρίσει” με τους Χιτ, μετά από 13 χρόνια, και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, οι προτάσεις που έχει να εξετάσει ο Ουέιντ είναι πολλές, με τους Μιλγουόκι Μπακς να ενδιαφέρονται έντονα, όπως και οι Νιου Υορκ Νικς, Σικάγο Μπουλς και Ντένβερ Νάγκετς. Ειδικά οι δύο τελευταίες ομάδες θέλουν να προσφέρουν ένα πολυετές συμβόλαιο στον πλέι μέικερ.

Τέλος, πολλά είναι και τα Μ.Μ.Ε. στην Αμερική που χαρακτηρίζουν “προσβλητική” την προσφορά των Χιτ στον Ουέιντ, αφού έχει μια θητεία 13 χρόνων στην ομάδα και της έχει προσφέρει τρία πρωταθλήματα, ενώ και πριν λίγα χρόνια μείωσε τις απολαβές του για να αποκτηθεί ο Λε Μπρον Τζέιμς.