Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά το περίφημο tweet του Ντάριλ Μόρεϊ, που στήριξε τον Χονγκ Κονγκ, το οποίο μαστίζεται από πολύ σκληρά επεισόδια, που γίνονται μεταξύ πολιτών και αστυνομίας.

Ο Λεμπρόν βρέθηκε στην Κίνα την προηγούμενη βδομάδα και βίωσε το εμπάργκο, που έθεσε η χώρα στο NBA, μετά την στήριξη του Μόρεϊ στους εξεγερμένους του Χονγκ Κονγκ. Ο Τζέιμς εξήγησε την άποψη του με την παρακάτω ανάρτηση:«Η ομάδα μου και η λίγκα πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει ένα tweet ή μια δήλωση στους άλλους. Και νομίζω ότι κανείς δεν σταμάτησε να σκέφτεται τι έγινε. Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει».

Παράλληλα, στους δημοσιογράφους είπε:«Όλοι έχουμε ελευθερία λόγου, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν επιπλοκές και αρνητικά αποτελέσματα από αυτό, όταν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και όχι τους άλλους.

Δεν θέλω να έρθω σε κόντρα με τον Ντάριλ Μόρεϊ, όμως πιστεύω ότι δεν ήταν ενημερωμένος για το πως έχει η κατάσταση. Πρέπει να προσέχουμε πως δρούμε και πως λέμε κάτι γιατί αυτό μπορεί να βλάψει πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο οικονομικά, αλλά ψυχολογικά και πνευματικά».

 

Tags:
NBA