Ο ΝτιΆντρε Έιτον δεν θα ενισχύσει την ομάδα του για τους επόμενους 25 αγώνες καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Το νο1 του περσινού ντραφτ δήλωσε άγνοια για την ουσία που βρέθηκε στον έλεγχο τονίζοντας ότι το έβαλε στο σώμα του χωρίς να το ξέρει.

Από την άλλη, οι Σανς μέσω του τζένεραλ μάνατζερ, Τζέιμς Τζόουνς, εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας ότι καταδικάζουν την ενέργεια του παίκτη τους και ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την εξέλιξη εντός και εκτός παρκέ.

 «Εκ μέρους του συλλόγου των Σανς, ο Μόντι Ουίλιαμς και εγώ είμαστε απογοητευμένοι από τις ενέργειες του Ντεάντρε Έιτον, που τον οδήγησαν στο να βγει θετικός σε χρήση διουρητικών και στην επακόλουθη τιμωρία του από το ΝΒΑ. Αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τα στάνταρντς και τις αξίες που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Ο Ντεάντρε εξέφρασε την βαθύτατη μεταμέλειά του. Όσο είναι τιμωρημένος, παραμένουμε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη και εξέλιξή του εντός κι εκτός παρκέ. Οι πράξεις του δεν παίρνονται αψήφιστα και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι ο Ντεάντρε καταλαβαίνει τις βαθιές επιπτώσεις που αυτό έχει στην ομάδα, το σύλλογο και την κοινότητα των Σανς».

Δείτε ΕΔΩ την λίστα απουσιών των ομάδων ενόψει των αυριανών αγώνων.

 

Tags:
NBA